Lotgenoten

Eenzaamheid (gratis, heel het jaar mogelijk)

Veel mensen zijn in dit digitale tijdperk vaak eenzaam.  Omdat sociale omgang 1 van de grootste redenen is die bijdraagt tot het geluk van mensen, willen wij graag (gratis) mensen bij elkaar brengen die op zoek naar zijn contact: een nieuwe ontmoeting om te babbelen, om samen activiteiten te ondernemen, gewoon om samen eventjes niet alleen te zijn.

Hoe werkt het?
Stuur een mailtje met onderstaande gegevens naar info@ptccanoa.be

Vermeld dit in je mail:
– Wie ben jij? (korte voorstelling van jezelf)
– Hoe oud ben jij?
– In welke regio wil je graag iemand ontmoeten?
– Wil je graag een man of een vrouw ontmoeten? Of heb je geen voorkeur?
– In welke leeftijdscategorie wil je graag iemand ontmoeten?
– Waarom wil je graag iemand ontmoeten?
– Wat zijn je interesses?

Na het mailtje, nemen we telefonisch contact met je op. Jouw gegevens zullen NOOIT aan anderen uitgewisseld worden zonder jouw expliciete toestemming.
Wij zorgen ervoor omwille van veiligheidsredenen dat we zelf beide partijen eerst ontmoet hebben, voor we ze aan elkaar voorstellen.

Rouw (kleine bijdrage per sessie, vanaf januari 2019)

Binnenkort start een lotgenotengroep voor volwassenen rond rouw. We komen een 5-tal keer samen in een klein groepje en je krijgt de tijd om  (als jij dat zelf wil) je gevoelens te delen en te luisteren naar elkaars verdriet, gemis, hoop, over iemand die je verloren bent…

Er is een psycholoog aanwezig als gespreksleider, maar een lotgenotengroep is geen therapie of individuele begeleiding. De psycholoog is enkel aanwezig als begeleider en waakt erover dat ieder groepslid voldoende ruimte krijgt in de groep en zich comfortabel voelt om dingen te delen of gewoon te luisteren.

Hoe werkt het?
Stuur een mailtje met een korte voorstelling van jezelf en de reden waarom je graag wil deelnemen aan de lotgenotengroep naar info@ptccanoa.be

Wij nemen contact met je op en nodigen je uit voor een eerste gesprek, waarin we naar je verhaal luisteren en samen kijken of de lotgenotengroep jou troost kan bieden.

Andere

Ben je zelf op zoek naar een lotgenotengroep?
Stuur een mailtje rond welk thema je graag lotgenoten wilt ontmoeten.